Medewerker customer service

07 september 2018 door Tom

Communicatie is key! Daar weet jij alles van. Je bent namelijk hét aanspreekpunt voor klanten bij het gebruik van de software en app.


Wil jij aan de slag als medewerker Customer Service bij een sterk groeiende organisatie?Communicatie is key! Daar weet jij alles van. Je bent namelijk hét aanspreekpunt voor klanten. Je bent een vraagbaak en bent verantwoordelijk voor het op juiste wijze afhandelen van vragen. We zijn op zoek naar iemand die meedenkt en die de administratieve processen van klanten nog makkelijker maakt met gebruik van onze software. Je denkt mee om de servicegerichtheid naar een nog beter niveau te brengen en verder te professionaliseren.

Jouw profiel

Voor een goede invulling van deze functie als medewerker customer service is servicegerichtheid en oplossingsgerichtheid een van jouw belangrijkste kwaliteiten. Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig in een team kan werken en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw communicatieve vaardigheden zijn tevens van belang. Je zult de ruimte krijgen om naar eigen inzicht te handelen en kunt ook goed met deze vrijheid overweg.

Bedrijfsprofiel

PlanGo rijschoolsoftware is een jong bedrijf. We zijn een zeer innovatief en sterk groeiend bedrijf dat planning-/administratiesoftware en apps levert aan verkeersscholen. Vier jaar geleden is PlanGo geïntroduceerd en vandaag de dag vertrouwen meer dan 500 rijscholen dagelijks op het gemak en de snelheid van de software. De rijscholen die je bedient zijn voornamelijk MKB-ers en ZZP-ers.

Het aanbod


Interesse?

Je kunt reageren door te solliciteren via Talentee
Voor vragen over de vacature kun je bellen met 024 - 700 9 708.

Lees meer over PlanGo

Makkelijk werken met een slimme planning
zie zelf hoe snel je met PlanGo kunt werken

Online demonstratie

In 15 minuten kennis maken met PlanGo

Plan een demonstratie

Afspraak maken

Alle in’s en out’s in een persoonlijk gesprek

Afspraak maken

Echt proberen

Een probeeraccount voor 25 leerlingen

Gratis account maken