Leskaart voor leerlingen

Goed voorbereid op de rijles

Beoordelen met de app

Met de digitale leskaart houd je snel en gemakkelijk de vorderingen van de leerling bij. Zie in één oog- opslag of het vaardigheidsniveau van de leerling omhoog of omlaag is gegaan.

Voeg notities toe

Voeg notities toe om de beoordeling toe te lichten. Zo weet de leerling precies waar hij of zij op moet letten. Naast opmerkingen per onderdeel heb je ook de mogelijkheid om notities over de hele les te geven.

Huiswerk opgeven

Met de lesvoorbereiding voeg je aan de lesbeoordeling een video of instructie toe, zodat de leerling de handeling buiten de rijles kan doornemen. Met video’s over bijvoorbeeld kijkgedrag, invoegen, kruispunten en bijzondere verrichtingen is de leerling goed voorbereid op de volgende rijles.

Uitbreiding

Je kunt gebruik maken van huiswerk, uitleg en video’s wanneer je de uitbreiding “Lesvoorbereiding” hebt geactiveerd

LeerlingApp

Interactieve voorbereiding op de volgende rijles

Met huiswerk en instructievideo’s zijn je leerlingen goed voorbereid op de rijles. De leerling bekijkt de lesvoorbereiding in de LeerlingApp. In deze app ziet de leerling ook altijd wanneer de volgende rijles gepland is.

PlanGo Leskaart

Delen met de examinator

Alle voortgang van de leerling zit in PlanGo. Tijdens het praktijkexamen komt dit ook van pas. De leerling toont vanuit de app een QR-code, die de examinator scant. Vervolgens heeft de examinator 15 minuten toegang tot de leskaart van de leerling.