Eenvoudige planning

Overal te gebruiken
Heading planning

Verschillende agenda's

Je hebt te maken met veel verschillende agenda’s. En daar wil natuurlijk wel eens het een en ander in veranderen. Hier zie je ze altijd overzichtelijk naast elkaar.

Afspraken verplaatsen

Een leerling wordt ziek, de lesauto heeft kuren of er komt iets tussen: er zijn veel redenen waarom een les verschoven of afgezegd moet worden. In PlanGo doe je dat met overzicht en in enkele seconden.

Alles goed geregistreerd

Wijzigingen in de planning zijn geen probleem, maar het is wel belangrijk om dit goed te registreren. Anders loop je het risico dat je niet, of te laat, aan een leerling berekent.

Echt overal te gebruiken

In de auto via de smartphone of tablet, op kantoor of thuis vanuit de computer. Het maakt niet uit: overal is de planning up-to-date.

50, 60 of 84 minuten?

Het maakt niet uit of je standaard rijles 50, 60 of 84 minuten duurt, je kunt het altijd goed in het planning en administratie kwijt.

Nooit dubbele afspraken

Een auto of instructeur dubbel geboekt? Dat zal je niet meer gebeuren met de controles die automatisch worden gedaan als je een afspraak maakt.

Koppeling CBR Top Internet

Met een directe koppeling staan nieuwe examens meteen in de planning. Na het examen vind je de resultaten in PlanGo. Lees meer

Alle opleidingen

Alleen auto? Of ook brommer, aanhanger, vrachtwagen en/of cursussen? Je kunt alle opleidingen gebruiken.

Sync met smartphone

De afspraken in PlanGo kun je ook zien vanuit je agenda in Gmail, Outlook en je smartphone. Je kunt hem ook delen met je partner of collega.

Ophaaladres

Precies weten waar je met een leerling hebt afgesproken. En kies snel uit de adressen waar je de leerling eerder hebt opgehaald.

Cursussen

Alles voor de theoriecursus houd je makkelijk bij in PlanGo. Stuur een bericht naar de deelnemers met praktische informatie en print de presentielijst voor de cursus. Lees meer

Ook privé-afspraken

Naast afspraken met leerlingen registreer je ook makkelijk je afspraken met het thuisfront, onderhoud aan de auto, etc.

Leskaart bijhouden

Vorderingen van de leerling kun je bijhouden in de digitale leskaart. Maak zelf een opzet voor de leskaart en de leerling ziet iedere rijles de aandachtspunten. Lees meer

Makkelijk werken met een slimme planning
zie zelf hoe snel je met PlanGo kunt werken

Online demonstratie

In 15 minuten kennis maken met PlanGo

Plan een demonstratie

Afspraak maken

Alle in’s en out’s in een persoonlijk gesprek

Afspraak maken

Echt proberen

Een probeeraccount voor 25 leerlingen

Gratis account maken