Leerling en instructeur altijd op de hoogte

Afspraken altijd actueel en bijgewerkt, zonder vertraging
Heading communicatie

Geen vragen over afspraken

Leerlingen zien zelf wanneer er lessen zijn gepland. Geen telefoontjes, berichtjes of e-mails meer over wanneer de volgende rijles is.

Weet wat je hebt afgesproken

De planning van de rijschool kan nog wel eens wijzigen, maar ziet de leerling en de instructeur altijd welke afspraken er zijn gemaakt.

Helemaal 2019

Leerlingen gebruiken veel apps en gebruiken de smartphone gedurende de hele dag. Als rijschool ben je bij de tijd met een app voor je leerlingen.

Sneller en duidelijker communiceren

Je maakt een afspraak met de leerling of beoordeelt de rijles, de leerling ziet het in de LeerlingApp. Geen verwarring of onduidelijkheid.

Afspraakbevestiging

Bij een nieuwe afspraak ontvangt de leerling een bevestiging van deze afspraak per e-mail. Dan weet je zeker dat hij staat.

App voor leerlingen

De gratis LeerlingApp voor iOS en Android kan de leerling downloaden. Hij heeft dan toegang tot lesafspraken, de digitale leskaart en zijn facturen.

Tijdlijn

Alle contactmomenten en notities met een leerling in één overzicht. Je ziet wie een afspraak heeft gemaakt of gewijzigd. Super handig.

Integratie iTheorie

Zie in de auto of de leerling iets aan zijn theorieopleiding heeft gedaan. Wat hij al gelezen heeft en de uitkomst van de oefenexamens.

Online inschrijven

Koppel het digitale inschrijfformulier van PlanGo aan je website en nieuwe leerlingen staan automatisch in het syteem. Lees meer

App voor instructeurs

Altijd toegang tot alle details van de lesafspraken, leerlingen, het lespakket en de vorderingen.

Handige overzichten

Zie bijvoorbeeld wanneer een leerling voor het laatst een les heeft gehad, of welke leerlingen afgelopen maand met een rijopleiding zijn gestart.

Profielfoto

Herken je leerlingen meteen. Leerlingen stellen via de LeerlingApp een profielfoto in en die zie jij bij het maken van afspraken.

Emailings

Exporteer gegevens van je leerlingen voor e-mailings, marketingacties of andere promoties.

Makkelijk werken met een slimme planning
zie zelf hoe snel je met PlanGo kunt werken

Online demonstratie

In 15 minuten kennis maken met PlanGo

Plan een demonstratie

Afspraak maken

Alle in’s en out’s in een persoonlijk gesprek

Afspraak maken

Echt proberen

Een probeeraccount voor 25 leerlingen

Gratis account maken