Communicatie

Leerling en instructeur altijd op de hoogte

Afspraken altijd actueel en bijgewerkt

LeerlingApp

Leerlingen kunnen gratis de LeerlingApp van PlanGo downloaden. Via deze app heeft de leerling toegang tot zijn/haar afspraken, leskaart en facturen.

Functies voor de leerling
  • Afspraken
  • Reserveren
  • Facturen
  • Leskaart
Lees meer
Leerlingen kunnen zelf rijlessen plannen

Mails

Met de berichtenfunctie stuur je makkelijk mails naar leerlingen. Je kunt standaard mails maken, zoals een welkomstmail of verjaardagsmail, om snel berichten te versturen. Ook kun je groepsmails versturen en bijlagen toevoegen. En van iedere mail houden we bij of hij gelezen is.

Mailfuncties
  • Sjablonen
  • Groepsmails
  • Bijlagen
Lees meer
Mailen met leerlingen: Maak het jezelf makkelijk

Vorderingen

Met de digitale leskaart houd je snel en gemakkelijk de vorderingen van de leerling bij. Zie in één oog- opslag of het vaardigheidsniveau van de leerling omhoog of omlaag is gegaan. Via de LeerlingApp kan de leerling zijn/haar eigen leskaart inzien.

Digitale leskaart
  • Voortgang in één oogopslag
  • Notities
Lees meer
Hulp bij rijlessen: de leskaart

Meer functies voor communicatie

Online inschrijven

Nieuwe leerlingen kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier, waarna hun gegevens gelijk in PlanGo staan. Je kunt eventueel je algemene voorwaarden toevoegen, zodat ze daar direct akkoord mee zijn gegaan.

Lees meer
Inschrijvingen via je website
Tijdlijn

Op de tijdlijn zie je wie wat bij een leerling heeft gedaan, zoals het inplannen van afspraken en versturen van facturen. Zo houd je overzicht over de werkzaamheden.

Afspraakbevestiging

De leerling ontvangt automatisch afspraakbevestigingen en wijzigingen per e-mail. De avond voor een afspraak wordt er automatisch een pushnotificatie naar de leerling verstuurd.

Transparantie

Ouders vinden het vaak fijn om op de hoogte gehouden te worden. Daarom kun je hen makkelijk hun eigen inloggegevens sturen, zodat zij de rijopleiding van hun leerling kunnen volgen.

“Ik werk nu een aantal jaar met PlanGo en ik kan niets anders zeggen dat het een fijn en gebruiksvriendelijk programma is. Het is duidelijk naar alle partijen toe en geeft een goed overzicht. ”
Joel Bouwman, Rijschool Les van Joel (Amstelveen)
Joel Bouwman, Rijschool Les van Joel (Amstelveen)