Overstappen

Overstappen
in één dag

Start met plango

Persoonlijke hulp

We helpen je persoonlijk bij het maken van de overstap naar PlanGo.

Je hebt je eigen aanspreekpunt bij wie je altijd terecht kunt wanneer je begint met de software. Zo weet je zeker dat je snel antwoord hebt op je vragen.

Support
  • Chat
  • E-mail
  • WhatsApp
  • Telefoon
Lees meer
Ervaringen van overstappers

Overstappen vanaf papier...

Kost minder tijd dan je denkt. We hebben handige functies waarmee je leerlingen snel op basis van een postcode kunt invoeren. Je hoeft niet alle leshistorie en facturen over te nemen. Je geeft simpel aan wat de leerling nog tegoed heeft en je bent klaar om PlanGo te gebruiken.

...of software

Wanneer je al software gebruikt zijn veel gegevens al digitaal opgeslagen. Daardoor kun je zonder veel handmatig werk overstappen naar PlanGo. Wij zetten gegevens voor je over en zorgen dat je zonder problemen direct van alle voordelen van PlanGo kunt profiteren.

Training en begeleiding

Wanneer we kennis maken zorgen we dat we een goed beeld hebben gekregen van jouw rijschool. Aan de hand daarvan maken we een stappenplan en stellen we de software in.

Bij rijscholen met meerdere instructeurs komen we graag langs om een training te geven over de rijschoolsoftware. We nemen dan de dagelijkse handelingen door, zoals het maken van een afspraak in de InstructeursApp en het invullen van de leskaart. Wij helpen je om alles zo klaar te zetten dat je met een vertrouwd gevoel aan de slag kunt met de software.

“De overstap leek mij als rijschoolhouder best een ding, maar we hadden direct vertrouwen in de mensen van PlanGo. Eigenlijk ging het allemaal sneller en soepeler dan we hadden verwacht. Samen hebben we de mouwen opgestroopt en er een succes van gemaakt.”
Loek van Riel, NOVA Verkeersopleidingen (Nijmegen)
Loek van Riel, NOVA Verkeersopleidingen (Nijmegen)