Homepage / Blog / PlanGo neemt Plan2Drive over

PlanGo neemt Plan2Drive over

Plan2Drive is overgenomen door PlanGo Rijschoolsoftware. Jan en Thom, eigenaren van Plan2Drive, begonnen in 2013 met hun rijschoolsoftware. Eind 2022 zochten ze naar een passende partij om hun bedrijf over te nemen. Zo kwamen ze al snel uit bij PlanGo.
 
In goede handen
Jan Boersma van Plan2Drive is blij met hoe het is gegaan. “Het belangrijkste was voor ons altijd dat onze rijscholen dagelijks op een fijne manier kunnen werken met rijschoolsoftware. We hebben er het volste vertrouwen in dat dat bij PlanGo zo zal blijven. Sterker nog, bij PlanGo krijgen ze meer functies dan ze eerst hadden. Zo heeft PlanGo een koppeling met het CBR, geïntegreerde theorie en een uitgebreide app voor zowel instructeurs als leerlingen.”
 
Naadloze overstap
Begin dit jaar zijn de eerste rijscholen overgezet van Plan2Drive naar PlanGo. De overstap is naadloos verlopen, dus alle gegevens staan worden klaargezet in het nieuwe account. Daarna volgt een uitgebreide en persoonlijke uitleg voor de rijscholen. In de meeste gevallen is de overstap binnen een paar uur geregeld.
 
Klaas Willems, medewerker van PlanGo, vertelt dat het overzetten soepel gaat: “Wekelijks stappen er meerdere rijscholen over naar onze software. Daardoor hebben we veel ervaring en ligt er een goed doordacht draaiboek klaar voor deze groep. En mocht er toch iets zijn, dan kunnen de rijschoolhouders altijd even met ons bellen.”
 
Ook Tom Tijssen, de eigenaar van PlanGo, is blij de nieuwe rijscholen te verwelkomen: “We groeien nog steeds sterk en zien dat de integratie van praktijk en theorie in onze apps hoog gewaardeerd worden door onze klanten. Het is leuk om te zien dat ook de nieuwe rijscholen hier enthousiast op reageren.” 


LeerlingApp
Handige lesherinneringen in de LeerlingApp
Een leerling is onverwacht ziek, blijkt tóch een voetbalwedstrijd te hebben of moet plotseling naar oma: er kunnen allerlei redenen zijn waarom een les verzet of afgezegd moet worden. Het liefst weet je dit op tijd, zodat je niet ineens...
Lees verder
Communicatie
Communiceren met jongeren
Als rijschoolhouder valt het grootste deel van je doelgroep onder jongeren. Dat is een lastig publiek, want ze zijn erg kritisch en gaan heel anders met elkaar om dan je wellicht gewend bent. Daarom wat tips, over hoe je succesvol...
Lees verder
Communicatie
Een vindbare rijschool in Google? Zo doe je dat
Wanneer potentiële klanten jouw rijschool opzoeken via Google, wil je ervan verzekerd zijn dat ze de juiste informatie van je bedrijf vinden. Lestijden, locatie en telefoonnummer moeten daarbij in ieder geval kloppen. Hoe zorg je ervoor...
Lees verder
“Zelfs ìk kan er mee uit de voeten en daar waar ik niet meteen begrijp hoe de vork in de steel zit, is PlanGo op meerdere manieren te bereiken om me te helpen. De extra service van telefonische afspraken om me te helpen was erg fijn. Er wordt geen moeite bespaard om de rijschoolsoftware voor iedereen te laten werken.”
Maria Zochowski, Rijschool Via Maria (Eindhoven)
Maria Zochowski, Rijschool Via Maria (Eindhoven)