Homepage / Blog / PlanGo neemt Plan2Drive over

PlanGo neemt Plan2Drive over

Plan2Drive is overgenomen door PlanGo Rijschoolsoftware. Jan en Thom, eigenaren van Plan2Drive, begonnen in 2013 met hun rijschoolsoftware. Eind 2022 zochten ze naar een passende partij om hun bedrijf over te nemen. Zo kwamen ze al snel uit bij PlanGo.
 
In goede handen
Jan Boersma van Plan2Drive is blij met hoe het is gegaan. “Het belangrijkste was voor ons altijd dat onze rijscholen dagelijks op een fijne manier kunnen werken met rijschoolsoftware. We hebben er het volste vertrouwen in dat dat bij PlanGo zo zal blijven. Sterker nog, bij PlanGo krijgen ze meer functies dan ze eerst hadden. Zo heeft PlanGo een koppeling met het CBR, geïntegreerde theorie en een uitgebreide app voor zowel instructeurs als leerlingen.”
 
Naadloze overstap
Begin dit jaar zijn de eerste rijscholen overgezet van Plan2Drive naar PlanGo. De overstap is naadloos verlopen, dus alle gegevens staan worden klaargezet in het nieuwe account. Daarna volgt een uitgebreide en persoonlijke uitleg voor de rijscholen. In de meeste gevallen is de overstap binnen een paar uur geregeld.
 
Klaas Willems, medewerker van PlanGo, vertelt dat het overzetten soepel gaat: “Wekelijks stappen er meerdere rijscholen over naar onze software. Daardoor hebben we veel ervaring en ligt er een goed doordacht draaiboek klaar voor deze groep. En mocht er toch iets zijn, dan kunnen de rijschoolhouders altijd even met ons bellen.”
 
Ook Tom Tijssen, de eigenaar van PlanGo, is blij de nieuwe rijscholen te verwelkomen: “We groeien nog steeds sterk en zien dat de integratie van praktijk en theorie in onze apps hoog gewaardeerd worden door onze klanten. Het is leuk om te zien dat ook de nieuwe rijscholen hier enthousiast op reageren.” 


Overstappen
PlanGo neemt Plan2Drive over
Plan2Drive is overgenomen door PlanGo Rijschoolsoftware. Jan en Thom, eigenaren van Plan2Drive, begonnen in 2013 met hun rijschoolsoftware. Eind 2022 zochten ze naar een passende partij om hun bedrijf over te nemen. Zo kwamen ze al snel...
Lees verder
Overstappen
Gratis software voor de startende rijschool
Zodra je de opleiding tot rijinstructeur hebt afgerond en met je eigen rijschool begint komt er veel op je af. Voor de dagelijkse planning en administratie kan PlanGo je veel uit handen nemen. En wanneer je met je rijschool begint kun je...
Lees verder
Lesvoorbereiding
Het koppelen van theorie en praktijk zorgt voor een nog beter verloop van de rijopleiding
Het leren van praktijkonderdelen is tijdens rijlessen natuurlijk het belangrijkste doel. Toch gaat de praktijk hand in hand met theorie. Interpreteert de leerling de verkeersborden wel goed? Is het theorie-examen al aangevraagd?...
Lees verder
“PlanGo is een organisatie waar je goed terecht kunt met je vragen. Ze staan altijd open voor suggesties en helpen je daar waar mogelijk.”
Etienne van Ginkel, Van Ginkel Drive (Ter Aar)
Etienne van Ginkel, Van Ginkel Drive (Ter Aar)