Homepage / Blog / PlanGo verwelkomt 1250ste rijschool!

PlanGo verwelkomt 1250ste rijschool!

PlanGo verwelkomt 1250ste rijschool
PlanGo Rijschoolsoftware blijft gestaag groeien. In 2021 verwelkomde het bedrijf de 1000ste rijschool als klant en nu staat de teller alweer op 1250 rijscholen. Daarmee is PlanGo de grootste leverancier van rijschoolsoftware in Nederland. Reden voor een kort interview met mede-eigenaar Tom Tijssen.

PlanGo Theorie

Zijn er in het afgelopen jaar veel dingen veranderd? “We hebben in 2021 PlanGo Theorie gelanceerd, dat was wel echt vernieuwend. Hiermee kan de leerling de volledige theorie-opleiding in onze LeerlingApp volgen” zegt Tijssen. “Het is uniek in de rijschoolwereld dat de leerling alles in één app heeft: planning, facturen, theorie en vorderingen. Deze functie werd dan ook goed ontvangen en heeft ons veel extra gebruikers opgeleverd.”
 
Zelf had Tijssen overigens niet door dat er wederom een mijlpaal was bereikt. “Ik was op bezoek bij een rijschoolhouder en die wees mij op de teller die op onze homepage staat”, vertelt hij. “We zijn natuurlijk enorm trots en dankbaar dat we onze rijschoolsoftware zo mogen blijven ontwikkelen. We werken heel hard aan het nog beter en gebruiksvriendelijker maken van onze rijschoolsoftware en dat werpt zijn vruchten af.”

Feedback

Tijssen geeft ook gelijk toe dat de programmeurs van PlanGo het programma niet zo mooi hadden kunnen maken zonder de feedback van de klanten. “Onze rijscholen zijn degenen die dagelijks met de rijschoolsoftware werken. We onderhouden een persoonlijke band met hen en luisteren graag naar hun goede en minder goede ervaringen. Daar leren we veel van.”
 
Bij de 1000ste klant van PlanGo werd er een taart bezorgd bij de rijschool, gebeurt dat nu weer? “Daar zijn we nu een beetje te laat mee”, lacht Tijssen, “Maar bij de 1500ste zullen we zeker weer iets leuks doen. Hopelijk zal dat snel zijn!”

Overstappen
Overstappen zonder zorgen als je andere software gebruikt
Overstappen van de ene rijschoolsoftware naar de andere lijkt misschien veel gedoe, maar is makkelijk geregeld binnen 1 dag. We delen graag de ervaring van Loek van Riel. Hij is de oprichter van NOVA Verkeersopleidingen. Ze rijden in de...
Lees verder
LeerlingApp
LeerlingApp: nu kunnen leerlingen zelf rijlessen plannen
Leerlingen zelf rijlessen laten plannen vanuit de LeerlingApp is nu nog makkelijker geworden. Toen we een tijdje geleden een enquête hielden onder onze rijschoolhouders vroegen we hen welke nieuwe dingen ze nog graag in de software...
Lees verder
Boekhouding
De Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG)
Afgelopen weken heb je vast via de media, branche- en belangenverenigingen gehoord van de nieuwe privacywetgeving. PlanGo zal ervoor zorgen dat we op een juiste wijze aan de nieuwe wetgeving voldoen. In dit bericht lees je waar we aan...
Lees verder
“PlanGo is een organisatie waar je goed terecht kunt met je vragen. Ze staan altijd open voor suggesties en helpen je daar waar mogelijk.”
Etienne van Ginkel, Van Ginkel Drive (Ter Aar)
Etienne van Ginkel, Van Ginkel Drive (Ter Aar)