Homepage / Blog / PlanGo verwelkomt 1250ste rijschool!

PlanGo verwelkomt 1250ste rijschool!

PlanGo verwelkomt 1250ste rijschool
PlanGo Rijschoolsoftware blijft gestaag groeien. In 2021 verwelkomde het bedrijf de 1000ste rijschool als klant en nu staat de teller alweer op 1250 rijscholen. Daarmee is PlanGo de grootste leverancier van rijschoolsoftware in Nederland. Reden voor een kort interview met mede-eigenaar Tom Tijssen.

PlanGo Theorie

Zijn er in het afgelopen jaar veel dingen veranderd? “We hebben in 2021 PlanGo Theorie gelanceerd, dat was wel echt vernieuwend. Hiermee kan de leerling de volledige theorie-opleiding in onze LeerlingApp volgen” zegt Tijssen. “Het is uniek in de rijschoolwereld dat de leerling alles in één app heeft: planning, facturen, theorie en vorderingen. Deze functie werd dan ook goed ontvangen en heeft ons veel extra gebruikers opgeleverd.”
 
Zelf had Tijssen overigens niet door dat er wederom een mijlpaal was bereikt. “Ik was op bezoek bij een rijschoolhouder en die wees mij op de teller die op onze homepage staat”, vertelt hij. “We zijn natuurlijk enorm trots en dankbaar dat we onze rijschoolsoftware zo mogen blijven ontwikkelen. We werken heel hard aan het nog beter en gebruiksvriendelijker maken van onze rijschoolsoftware en dat werpt zijn vruchten af.”

Feedback

Tijssen geeft ook gelijk toe dat de programmeurs van PlanGo het programma niet zo mooi hadden kunnen maken zonder de feedback van de klanten. “Onze rijscholen zijn degenen die dagelijks met de rijschoolsoftware werken. We onderhouden een persoonlijke band met hen en luisteren graag naar hun goede en minder goede ervaringen. Daar leren we veel van.”
 
Bij de 1000ste klant van PlanGo werd er een taart bezorgd bij de rijschool, gebeurt dat nu weer? “Daar zijn we nu een beetje te laat mee”, lacht Tijssen, “Maar bij de 1500ste zullen we zeker weer iets leuks doen. Hopelijk zal dat snel zijn!”

Leskaart
Hulp bij rijlessen: de leskaart
De opbouw van rijlessen is voor iedere rijschool, en eigenlijk zelfs voor iedere rijinstucteur, anders. Daarom is het handig om een duidelijke leskaart te hebben, die als rode draad door de lessen loopt. Zo loop je niet het risico dat je...
Lees verder
Boekhouding
Handenvol papierwerk? Gebruik software!
Een overzichtelijke administratie is niet alleen van belang als je wat tijd wilt besparen, maar ook om ervoor te zorgen dat je niet onverhoopt een factuur vergeet te sturen. “We weten allemaal dat de marges in de rijschool niet hoog...
Lees verder
LeerlingApp
Bespaar tijd door leerlingen zelf afspraken te laten beheren
Als rijschoolhouder heb je het druk. De rijschoolsoftware van PlanGo helpt je daarom om tijd te besparen op het gebied van planning, administratie en facturatie. Maar je leerlingen kunnen hier ook aan bijdragen. We weten dat veel...
Lees verder
“Via de LeerlingApp zien onze leerlingen precies wanneer ze les hebben en of er nog openstaande facturen zijn. Die transparantie is belangrijk voor ons.”
Eric Bakker, Verkeersschool Bakker (Vlijmen)
Eric Bakker, Verkeersschool Bakker (Vlijmen)