Homepage / Blog / Vacature: Specialist Inbound Marketing

Vacature: Specialist Inbound Marketing

Wie zijn wij?
PlanGo is een bedrijf in Nijmegen dat software maakt voor rijscholen. We helpen rijscholen hun werk gemakkelijker te maken en hebben daarvoor jouw hulp nodig.

Wat ga je doen?
Als onze Inbound Marketing Specialist ga je een belangrijke rol spelen in onze marketing. Jouw verantwoordelijkheden zullen onder andere bestaan uit:
  • Het ontwikkelen en implementeren van een effectieve inbound marketingstrategie.
  • Het creëren en beheren van boeiende, SEO-geoptimaliseerde content voor onze website en social media kanalen.
  • Het bedenken en uitvoeren van creatieve marketingacties en evenementen.
  • Het onderzoeken en segmenteren van doelgroepen op hun motieven, beweegredenen en interesses.
  • Het opzetten en monitoren van touchpoints, (e-mail) marketingcampagnes en marketingautomation.
  • Het opbouwen en onderhouden van relaties met partners, waaronder het samenwerken aan projecten zoals het maken van video's, fotografie en andere (online) content.
  • Het begeleiden en sturen van het team om onze marketingdoelstellingen te bereiken.
  • Het analyseren en rapporteren van marketingprestaties en het aanpassen van strategieën op basis van deze inzichten.

Een dag uit het leven van onze Inbound Marketing Specialist

Je begint de dag met een kop koffie en bekijkt de nieuwste analytics om te zien hoe onze huidige campagnes presteren. Daarna heb je een kort overleg met het team om de taken voor die dag te bespreken en iedereen op één lijn te krijgen. Je werkt vervolgens aan het schrijven en optimaliseren van content voor onze website en social media kanalen. Na de lunch heb je een vergadering met een van onze partners om te brainstormen over een aankomend video-project omdat we binnenkort een nieuwe functie in de app lanceren. De rest van je middag breng je door met het verfijnen van onze inbound marketingstrategie en het plannen van een aankomend evenement voor rijschoolhouders. Aan het einde van de dag neem je de tijd om je team te coachen en te begeleiden, voordat je je werkplek opruimt en klaarmaakt voor de volgende productieve dag.

Wat zoeken we?
Je houdt van creatief denken en hebt ervaring met leidinggeven. Je kunt goed omgaan met software en leert snel nieuwe dingen. Je vindt het belangrijk dat rijscholen goed kunnen werken en draagt daar graag aan bij.
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een online marketing omgeving.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat bieden we?
Je gaat fulltime bij ons werken, tussen 32 en 40 uur per week. Daarvoor krijg je een salaris tussen de €3.800 en €4.500 per maand. Je wordt onderdeel van een klein, jong team in Nijmegen. We geven je veel ruimte om je werk op je eigen manier te doen. Een keer per jaar gaan we samen een week op reis naar de zon.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur ons je CV en vertel waarom je bij ons wilt werken. We zijn benieuwd! 
Je kunt hier solliciteren, reageren t/m woensdag 5 juli 2023.


Financieel
Geen BTW op examens en toetsen. Wat zet je op de factuur?
Er bestaat nog altijd onduidelijkheid over de omzetbelasting op de examens bij het CBR. We spraken met Herman Opmeer van de Belastingdienst om rijschoolhouders duidelijkheid te geven over wat er wel en niet op een factuur moet staan...
Lees verder
Boekhouding
De Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG)
PlanGo voldoet aan de actuele privacywetgeving (AVG). In dit bericht lees je welke toepassingen de privacywetgeving voor PlanGo en voor jou heeft.1. VerwerkersovereenkomstPlanGo is verwerker van de gegevens van jouw rijschool. Daarom...
Lees verder
Overstappen
Gratis software voor de startende rijschool
Zodra je de opleiding tot rijinstructeur hebt afgerond en met je eigen rijschool begint komt er veel op je af. Voor de dagelijkse planning en administratie kan PlanGo je veel uit handen nemen. En wanneer je met je rijschool begint kun je...
Lees verder
“Facturen maken, digitale leskaarten noem maar op: het kan allemaal. Het team van PlanGo staat voor je klaar. Daar gaat het om.”
Etienne van Ginkel, Van Ginkel Drive (Ter Aar)
Etienne van Ginkel, Van Ginkel Drive (Ter Aar)