Homepage / Blog / Vacature: Specialist Inbound Marketing

Vacature: Specialist Inbound Marketing

Wie zijn wij?
PlanGo is een bedrijf in Nijmegen dat software maakt voor rijscholen. We helpen rijscholen hun werk gemakkelijker te maken en hebben daarvoor jouw hulp nodig.

Wat ga je doen?
Als onze Inbound Marketing Specialist ga je een belangrijke rol spelen in onze marketing. Jouw verantwoordelijkheden zullen onder andere bestaan uit:
 • Het ontwikkelen en implementeren van een effectieve inbound marketingstrategie.
 • Het creëren en beheren van boeiende, SEO-geoptimaliseerde content voor onze website en social media kanalen.
 • Het bedenken en uitvoeren van creatieve marketingacties en evenementen.
 • Het onderzoeken en segmenteren van doelgroepen op hun motieven, beweegredenen en interesses.
 • Het opzetten en monitoren van touchpoints, (e-mail) marketingcampagnes en marketingautomation.
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met partners, waaronder het samenwerken aan projecten zoals het maken van video's, fotografie en andere (online) content.
 • Het begeleiden en sturen van het team om onze marketingdoelstellingen te bereiken.
 • Het analyseren en rapporteren van marketingprestaties en het aanpassen van strategieën op basis van deze inzichten.

Een dag uit het leven van onze Inbound Marketing Specialist

Je begint de dag met een kop koffie en bekijkt de nieuwste analytics om te zien hoe onze huidige campagnes presteren. Daarna heb je een kort overleg met het team om de taken voor die dag te bespreken en iedereen op één lijn te krijgen. Je werkt vervolgens aan het schrijven en optimaliseren van content voor onze website en social media kanalen. Na de lunch heb je een vergadering met een van onze partners om te brainstormen over een aankomend video-project omdat we binnenkort een nieuwe functie in de app lanceren. De rest van je middag breng je door met het verfijnen van onze inbound marketingstrategie en het plannen van een aankomend evenement voor rijschoolhouders. Aan het einde van de dag neem je de tijd om je team te coachen en te begeleiden, voordat je je werkplek opruimt en klaarmaakt voor de volgende productieve dag.

Wat zoeken we?
Je houdt van creatief denken en hebt ervaring met leidinggeven. Je kunt goed omgaan met software en leert snel nieuwe dingen. Je vindt het belangrijk dat rijscholen goed kunnen werken en draagt daar graag aan bij.
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een online marketing omgeving.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat bieden we?
Je gaat fulltime bij ons werken, tussen 32 en 40 uur per week. Daarvoor krijg je een salaris tussen de €3.800 en €4.500 per maand. Je wordt onderdeel van een klein, jong team in Nijmegen. We geven je veel ruimte om je werk op je eigen manier te doen. Een keer per jaar gaan we samen een week op reis naar de zon.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur ons je CV en vertel waarom je bij ons wilt werken. We zijn benieuwd! 
Je kunt hier solliciteren, reageren t/m woensdag 5 juli 2023.


Vacature: Specialist Inbound Marketing
Wie zijn wij?PlanGo is een bedrijf in Nijmegen dat software maakt voor rijscholen. We helpen rijscholen hun werk gemakkelijker te maken en hebben daarvoor jouw hulp nodig.Wat ga je doen?Als onze Inbound Marketing Specialist ga je een...
Lees verder
LeerlingApp
Leerlingen vragen om een app, reden om voor software te kiezen?
Het gebruik van de PlanGo LeerlingApp blijft groeien. Tienduizenden leerlingen gebruiken de app dagelijks voor de praktijk én theorie-opleiding die je bij een rijschool volgen. De LeerlingApp biedt je leerlingen veel voordelen en...
Lees verder
Financieel
Factureren: het kan makkelijker
Of je nou een grote of kleine rijschool hebt, aan facturen ontkom je niet. Om een gezond bedrijf te runnen is het belangrijk dat je administratie in orde is. Dit is dan ook niet voor niks één van de onderdelen in PlanGo waar we de meeste...
Lees verder
“Op de Nationale Rijschooldag heb ik kennis gemaakt met PlanGo. Hun verhaal was meteen helder en duidelijk. Ik kon een proefaccount aanmaken en daar ben ik meteen mee aan de slag gegaan.”
Maria Zochowski, Rijschool Via Maria (Eindhoven)
Maria Zochowski, Rijschool Via Maria (Eindhoven)