Navigeer naar:
Leerlingen

Tegoed kopen in de LeerlingApp

In de LeerlingApp zien leerlingen hun rijles- en examentegoed. Als je het hebt ingesteld, kunnen leerlingen in de app ook (extra) tegoed kopen in de LeerlingApp. Hiervoor moet je eerst Mollie hebben geactiveerd. Vervolgens kun je bij Prijzen & pakketten instellen welke pakketten wel of niet te koop zijn in de LeerlingApp.
Verschillende pakketten
Je kiest zelf welke pakketten er wel of niet verkocht mogen worden in de LeerlingApp. Wanneer je startpakket bijvoorbeeld extra voordelig is, kun je deze dus uitsluiten. Je kunt ook een speciaal pakket maken voor PlanGo Theorie of ter aanvulling van een startpakket. Zelfs losse lessen kun je op deze manier verkopen, als je een pakket maakt met een losse les erin.

Kopen in de LeerlingApp
Nadat de leerling een pakket gekozen heeft rekent hij of zij direct af met iDeal. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd en per email verzonden naar de leerling. De leerling ziet dit tegoed direct in de LeerlingApp. Je administratie is meteen bijgewerkt en de betaling is verwerkt in PlanGo. Mollie maakt het geld over naar jouw bankrekening.