Navigeer naar:
Theorie

Theorie in de LeerlingApp

Met de theorie kunnen leerlingen vanuit de LeerlingApp oefenen voor hun theorie-examen. De theorie bestaat uit 200 hoofdstukken lesstof, 100 introductievideo's, 334 deeltoetsen en CBR oefenexamens. Zo kunnen leerlingen altijd en overal op hun eigen tempo studeren. De LeerlingApp laat leerlingen zien waar ze zijn gebleven en hoeveel ze moeten leren om op schema te blijven, zodat ze op tijd klaar zijn voor hun theorie-examen. De theorie is beschikbaar voor leerlingen van de opleiding auto, motor en bromfiets.
Theorie activeren
1. De theorie activeren doe je via het Dashboard. Daar klik je op 'Probeer een maand gratis'. Tijdens deze proefperiode mag je twee leerlingen gratis laten oefenen met de theorie.
2. De volgende stap is om bij de leerling de theorie te activeren. Daarvoor ga je naar de betreffende leerling en klik je aan de linkerkant van het scherm op 'Activeer theorie in LeerlingApp'.
De theorie is nu voor deze leerling actief. Je kunt de voortgang van de leerling in de gaten houden met behulp van de voortgangsbalk.
3. Tot slot is het belangrijk dat de leerling natuurlijk wel toegang heeft tot de LeerlingApp. Heeft je leerling dit nog niet? Ga dan in je PlanGo naar de betreffende leerling en klik op "Activeer account". De leerling ontvangt dan een mail met de inloggegevens.

Is de proefperiode voorbij en wil je graag gebruik blijven maken van de theorie, dan kun je je abonnement opwaarderen. Dat kan via het Dashboard met onderstaande knop: (of via de Voorkeuren > Mijn rijschool > Mijn abonnement)

LeerlingApp
Zodra de theorie bij een leerling is geactiveerd kan deze de theorie gaan oefenen in de LeerlingApp. Hier kan de leerling aan de slag met de lesstof, video's, deeltoetsen en oefenexamens.
Leerlingen kunnen in de LeerlingApp ook de datum van hun theorie-examen doorgeven of wijzigen. De online coach laat dan aan de leerling zien hoeveel hij/zij nog per dag moet leren om op tijd klaar te zijn voor de examendatum. De instructeur heeft hier dan ook inzage in vanuit de InstructeursApp.

Prijzen
Voor een vast bedrag per maand heb je de beschikking tot een onbeperkt aantal theoriecodes. Jij bepaalt voor welke leerlingen je de theorie activeert. Je kunt de theorie bijvoorbeeld los aan een leerling verkopen of verwerken in je pakketten. Vergeet niet om na het toevoegen van de code ook de theoriecode aan de leerling te factureren. Klik hier voor de prijzen van de theorie.

Tip: Wil je zelf ervaren hoe het oefenen voor theorie-examens in de LeerlingApp werkt? Maak dan zelf een leerlingaccount aan, download de LeerlingApp en activeer voor deze leerling de theorie.
Dit onderwerp wordt behandeld in dit webinar:
Bekijk nu